Diversen

Nieuwe rubriek op Autosport.nl: Belangrijke bedrijven in de autosport die nooit in het nieuws komen

Verhalen over de coureur die een race heeft gewonnen leest iedereen graag, dat merken wij dagelijks aan onze bezoekersaantallen. Voor de raceauto echter optimaal geprepareerd op de startgrid staat is er echter al ontzettend veel werk verricht.

Autosport.nl wil graag deze bedrijven belichten die het racen mogelijk maken. De professionele engineer die de optimale afstelling weet te vinden, de specialist die alles weet over versnellingen, de leverancier van juist dat onderdeel wat het verschil kan maken in de race en ga zo maar door.

480px-autosport-nl-op-bezoek-v01

De redactie van Autosport.nl is daarom op zoek naar bedrijven die nauw betrokken zijn bij autosport, maar die doorgaans op de achtergrond opereren. Is jouw bedrijf betrokken bij Autosport, Karting, Dragracing, Rally of de Historische autosport en wil je onze lezers informeren over jullie kennis en mogelijkheden? Dan komen wij graag vrijblijvend bij je op bezoek om jouw verhaal te horen!


Aarzel dus niet en stuur een mailtje naar info@autosport.nl met een korte omschrijving van wat jouw bedrijf precies doet. Dan maken we snel een afspraak en racet onze Autosport.nl-bolide binnenkort graag naar je toe om een leuk artikel te maken.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet