V8 Supercars

V8 Supercars: Jeroen Bleekemolen in Pirtek Endurance Cup met LDM Motorsport?

Vanuit Australië bereikten ons berichten dat het team van Lucas Dumbrell Motorsport voor de Pirtek Endurance Cup geïnteresseerd is in de diensten van Jeroen Bleekemolen.

Tekst Willem J. Staat
Foto archief autosport nl


131026 V8SC SP R1 Podium


Jeroen Bleekemolen in Pirtek Endurance Cup met LDM Motorsport?
Jeroen Bleekemolen komt mogelijk voor het team van Lucas Dumbrell Motorsport in de Pirtek Endurance Cup uit. Op dit moment maakt het team een afweging of zij gebruik zullen gaan maken van de diensten van Karl Reindler, Aaren Russell of Jeroen Bleekemolen.

Jeroen is er erg op gebrand om weer aan de Pirtek Endurance Cup deel te gaan nemen. Vanmorgen reden een aantal coureurs op Queensland Raceway hun rondjes. De eerste auto van LDM Motorsport wordt bemand door Nick Percat en de Brit Oliver Gavin.

In 2012 maakte Jeroen een indrukwekkend debuut in de Gold Coast 600 met het team van SBR Racing in een Ford Falcon. In 2012 nam Jeroen samen met Shane van Gisbergen voor het team van Tekno Autosports aan de volledige Pirtek Endurance Cup deel en behaalde in Surfer's Paradise samen met Shane een uitstekende tweede plek.

Voor Jeroen is de enige handicap zijn deelname aan de 24U van Barcelona. Bij een eventuele deelname op Sandown betekent dit dat de kennismaking met het team en de seatfitting werkelijk op het allerlaatste moment gaat plaatsvinden.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet