Advertorials

Advertorial: Groeiambities bij Start-up bedrijf SYNTIX Lubricants

mg 8303

Syntix Lubricants is 3 jaar geleden opgericht door Pieter Dubois en Thierry Verstraete, twee professionals in de automobiel- en zakenwereld met een achtergrond in de autosport.

Tekst: Aangeleverd bericht
Foto: Supercar Challenge

Syntix produceert en verkoopt oliën, koelvloeistoffen en additieven van de hoogste kwaliteit voor diverse markten en toepassingen zoals Autosport, Automotive, Agriculture, Heavy-duty en Transport. Het e-commerce platform en de logistieke organisatie laten toe om heel snel in te spelen op de vraag van de klant.

Syntix-producten worden gebruikt in de autosport, waar elke honderdste van een seconde telt en waar de beste prestaties onder alle omstandigheden worden verlangd. Vaak wordt het belang van olie voor de best mogelijke bescherming niet of onvoldoende herkend. Met professioneel advies en ondersteuning voor teams in de autosport helpt Syntix de beste prestaties op circuits over de hele wereld te realiseren. Bovendien draagt de ervaring uit de autosport bij tot de constante verbetering van de Syntix-productreeks.

In deze opstartfase heeft Syntix zich duidelijk bewezen en gepositioneerd bij de high-end producten in de markt. Om de verdere groeiambities te realiseren gaan Dubois en Verstraete op zoek naar een partner met een uitgebreid distributienetwerk bij wie ze Syntix Lubricants kunnen onderbrengen.

Kandidaten kunnen zich steeds richten tot Pieter Dubois : p.dubois@syntix.com

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet