Advertorials

Advertorial: Nieuw voor autoliefhebbers: Bescherm je velgen met de AlloyGator

AlloyGator Tesla

Als autoliefhebber ken je het vast wel; je parkeert je auto en hoort ineens een vreselijk geluid. Je lichtmetalen velg raakte de stoeprand met een lelijke kras tot gevolg. Met de AlloyGator is dat verleden tijd! Want niet alleen beschermt dit gepatenteerde beschermingssysteem je velgen tegen stoeprandschade, ook bestaande beschadigingen worden in de meeste gevallen door de sterke nylon ring bedekt. Laat je auto opvallen met een spetterende kleur of kies juist voor onopvallend in zilver of zwart.

AlloyGator Opel


Prijs en levering
Een set van 4 velgbeschermers kost 89 euro. Montage kun je zelf doen aan de hand van de instructievideo of kun je laten verzorgen bij één van de aangesloten dealers en opgeleide installateurs, of in het servicecenter van AlloyGator in Almere. De verkoopadressen zijn te vinden op www.alloygator.nl. Ga je zelf monteren, dan kun je de AlloyGator direct online bestellen via onze webshop en heb je ze snel in huis.

lam

De AlloyGator ...
- voorkomt stoeprandschade
- bedekt de meeste bestaande beschadigingen
- is gemaakt van sterk nylon
- voldoet aan 's werelds strengste veiligheidsnormen
- is leverbaar in 11 kleuren
- laat je auto opvallen met een spetterende kleur
- wordt onopvallend beschermd in zilver of zwart

IMG 0632

Via de kleurkiezer op de AlloyGator website kun je een foto van jouw auto uploaden en alvast kijken welke kleur AlloyGator het mooiste past op jouw auto!

AlloyGator Nederland
info@alloygator.nl
www.alloygator.nl


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet