V8 Supercars

V8 Supercars: Bathurst winnaar Chaz Mostert verlengt contract bij PRA

Prodrive Racing Australia heeft haar contractuele optie op Chaz Mostert tot eind 2017 ingelost. Binnen zijn operatie vindt teambaas Tim Edwards stabiliteit de belangrijkste sleutel tot succes.

Tekst Willem J. Staat
Foto's PRA

Chaz Mostert Bathurst winnaar Chaz Mostert blijft de komende jaren bij PRA.

Bathurst winnaar Chaz Mostert verlengt contract bij PRA
PRA teambaas Tim Edwards gaat voor stabiliteit in de komende jaren. "Voor de resterende twee seizoenen hadden wij nog een optie op Chaz en er was ook absoluut geen haast mee. En ook niet om de boel te vertragen. Zonder verdere speculatie hebben wij onze optie ingelost.

Met Chaz waait er een frisse wind door het team en de sport. Hij wordt één van de sterren van de volgende generatie en zijn performance stijgt nog steeds naar een hoog niveau. Wij zijn erg verheugd over zijn ontwikkeling binnen het team.
De volgende twee jaar rijdt hij samen met Mark Winterbottom en de fans hebben iets om naar uit te kijken."

Chaz Mostert: "Prodrive heeft haar optie ingelost zodat ik hier de volgende twee jaar kan racen en mij op ons gemeenschappelijke succes dit jaar kan focussen. Een fantastisch team met een fantastische crew waarmee ik binnen een korte periode veel succes gehad heb. Ik hou van uitdagingen en dan wel speciaal tegen mijn teamgenoot Mark Winterbottom."

Tijdens de Bathurst 1000 rijdt Mostert samen met een nieuwe opkomende V8 Superstar, nl. Cameron Waters.

Chaz Mostert actie
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet