GT

Advertorial: Competition102 GT4 European Series presenteert nieuwe iPhone app

start

Met nog twee weken te gaan tot de volgende races van de Competition102 GT4 European Series heeft de organisatie een nieuwe iPhone app gepresenteerd. De app bevat vele functionaliteiten, zoals de opsomming van alle evenementen, een overzicht van het laatste nieuws en achtergrondinformatie over rijders en teams. De populairste functie is de livestream, waarmee fans waar dan ook ter wereld de races van de Competition102 GT4 European Series live kunnen volgen. De app is ontwikkeld door Red Magnet Studios en nu te downloaden in de App Store.

De app kan gratis gedownload worden in de App Store door te zoeken op 'GT4 European Series' of door deze link te volgen: https://appsto.re/nl/xKwB6.i

Over Competition102 GT4 European Series
De Competition102 GT4 European Series staat garant voor spectaculaire races tijdens toonaangevende GT raceweekenden in Europa. Spannende gevechten tussen aantrekkelijke GT-auto's vermaakten vele tienduizenden bezoekers tijdens het openingsweekeinde. De races werden daarnaast op gt4series.com/live, op het internationaal autosportkanaal MotorsTV en op de Nederlandse zender RTL7 veelvuldig bekeken. De volgende races van de Competition102 GT4 European Series staan gepland voor 22 – 24 mei op Circuit Park Zandvoort (NL). Meer informatie is te vinden op gt4series.com.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet