Diversen

Kom op 3 mei meerijden in een Corvette op Circuit Park Zandvoort voor het goede doel

team bianca 1536

De historische autorensport wordt in Nederland geregeld en georganiseerd door de Historische Auto Ren Club (HARC) in samenwerking met Circuit Park Zandvoort en TT Circuit Assen. In Nederland is de HARC de oudste organisatie die officiële races voor historische auto's mag organiseren. In het weekend van 3 mei organiseert de HARC de State of Art Historisch Zandvoort Trophy en zal er om elke millimeter van het Zandvoortse asfalt gestreden worden.

Tekst en foto's: PR

team bianca 1508


De HARC heeft dit jaar de deuren open gezet voor het goede doel, namelijk Alpe d'HuZes en nog specifieker Team Bianca (www.teambianca.nl). Alpe d'HuZes is een sportieve fiets actie op de Franse berg Alpe d'Huez om ze veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Op zondag 3 mei 2015 wordt er geld ingezameld voor dit goede doel. Dit wordt ondersteund door Pro-Act IT te Haarlem in samenwerking met de Heartbeat Corvette Club die deze dag aanwezig zal zijn met een groot aantal Corvettes. Het is die dag namelijk mogelijk om, uiteraard tegen betaling, mee te rijden in een Corvette naar keuze op het Circuit Parc Zandvoort. Dit alles zal plaatsvinden tijdens de pauze momenten van de races.

Jan Lammers
Voormalig F1 coureur Jan Lammers steunt Alpe d'HuZes Team Bianca door zelf ook plaats te nemen achter het stuur van een Corvette zodat u naast hem mee kunt rijden over het circuit.

Deze dag is voor alle leeftijden en naast de verschillende races en het meerijden met een Corvette zijn er diverse andere leuke activiteiten voor jong en oud en is er natuurlijk veel moois te bekijken.

Meerijden in een Corvette geschiedt geheel op eigen risico en de kosten hiervoor bedragen 15 euro per persoon voor 2 rondes. Wanneer u met de voormalig F1 Coureur Jan Lammers zelf wilt meerijden is dit bedrag 25 euro per 2 rondes.
De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan Alpe d'Huzes Team Bianca en alle genoemde partijen werken deze dag belangeloos mee.

Kijk voor meer informatie op: www.teambianca.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet