Diversen

Div: zondag 12 november Schoonmoederdag op Circuit Park Zandvoort

Geen enkele coureur kan zonder de steun van sponsors, familie en (sleutel)vrienden. De Schoonmoederdag op Circuit Park Zandvoort geeft rijders de kans om een keer iets terug te doen. Tijdens de Schoonmoederdag kunnen coureurs, in het bezit van een geldige racelicentie, hun gasten op enkele snelle rondjes in hun raceauto trakteren. De dag staat open voor onder meer rijders uit de NAV- en HARC-gelederen en uit de Zomeravondcompetitie.

Er zijn diverse spelregels. De passagiersstoel dient een racestoel of een sportstoel met voldoende zijdelingse steun en met een hoofdsteun te zijn. De stoel moet minimaal voorzien zijn van een vierpuntsgordel, een zespuntsgordel heeft de voorkeur. De passagier dient, net als de bestuurder, een deugdelijke helm te dragen. Voor de rijders is racekleding verplicht.
Voor de veiligheid van iedereen op en rond de baan zijn de baanposten bemand en zijn er tevens reddingswagens, sleepwagens, een safety car en medisch personeel.
Deelnemende auto’s mogen maximaal 85 dB produceren.
Deelname kost € 285,- per raceauto per dag.

Het programma is als volgt:

08.30 – 11.00 uur inschrijven bij de Mickey’s bar in de paddock
09.30 – 12.30 non stop rijden met gasten (vanaf zestien jaar)
12.30 - 13.00 rijden met kinderen (geen helm, niet inhalen, max 60 km/h!)
13.00 – 13.30 pauze
13.30 – 14.00 rijden met OCA-officials
14.00 – 16.30 non stop rijden met gasten (vanaf zestien jaar)
16.30 - 17.00 rijden met kinderen (geen helm, niet inhalen, max 60 km/h!)

Inschrijven kan via e-mail info@schoonmoederdag.nl. Inschrijven kan ook op zondag 12 november vanaf half negen ’s ochtends bij de Mickey’s, maar u loopt dan het risico dat de dag al is volgeboekt. Vol is vol, dus reserveer tijdig! Uw schoonmoeder zal u eeuwig dankbaar zijn!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet