Kartcentrum Lelystad

Advertorial: Overzicht kart activiteiten van Kartcentrum Lelystad

IMG 1933

Het in 2014 geheel vernieuwde Kartcentrum Lelystad (KCL) gaat vol verder met het organiseren van diverse kart activiteiten, zowel op het circuit als daarbuiten. Hier kun je meer lezen over de activiteiten en data voor de komende weken.


Tekst en foto's: PR

KCL Zomeravond Competitie (ZAC)
Op woensdag 8 april om 17u00 starten wij weer met de zeer succesvolle KCL Zomeravond Competitie.
Dit kampioenschap bestaat uit 4 evenementen, en wel op 8 april, 13 mei, 10 juni en 9 september.
Ben jij een beginnende rijder, wil je graag in competitie (leren) rijden en wil je lekker plezier maken., dan is de KCL ZAC iets voor jou: low budget, no nonsens en maximale kart fun.
Klassen: Parolin Dolphin (demo), Parolin Rocky, Parolin WF, Honda Cadet, RK1, Micromax en Minimax.
Schrijf je nu in voor deze laagdrempelige, goedkope (€42,50; Dolphin demo €10,00) en gezellige competitie:

MEER INFO

IMG 3241


KCL ZAC Prokart 3-uurs Endurance
Na de succesvolle Prokart sprintwedstrijden tijdens de ZAC wintercompetitie, is het weer tijd voor endurance wedstrijden. Kartcentrum Lelystad organiseer op zaterdag 18 april, 23 mei, 11 juli en 5 september het ZAC Prokart 3-uurs Endurance kampioenschap. De wedstrijddagen bestaan uit een vrije training en een 3-uurs wedstrijd, inclusief verplichte tank stop en wissels. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 150,- per team, inclusief heerlijke BBQ! Schrijf je nu in via:

MEER INFO


KCL Grand Prix Lelystad (huurkarts)
Als vervolg op de KCL Cup start met een nieuw kampioenschap voor de CRG huurkarts: de KCL Grand Prix.
De KCL Grand Prix wordt na 7 wedstrijden gewonnen door de snelste rijder! Het is een individueel sprintkampioenschap, dat telkens bestaat uit een vrije training, kwalificatie, een sprintrace van 12 ronden, en een Grand Prix van 25 ronden. Er zijn prachtige prijzen: de winnaar mag deelnemen aan de Race of the Champions in Denemarken! De data zijn op zondag als volgt: 19 april, 7 en 28 juni, 27 september, 25 oktober, 29 november en 13 december. Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 47,50 per evenement, bij betaling ineens voor de zeven genoemde data € 332,50. Voor meer informatie en inschrijven zie:

MEER INFO

KCL 2-uurs (huurkarts)
Op woensdag 22 april a.s. is onze eerste maandelijkse 2-uurs race 2015 met de CRG huurkarts! De 2-uurs race is open voor alle teams en rijders, en het tijdschema is als volgt: 17u30 Ontvangst en Briefing, 18u30 Team presentatie en foto sessie, 18u45 Kwalificatie, 19u15 Start, 21u15 Finish, 21u30 Prijsuitreiking.
Het inschrijfgeld bedraagt nog steeds € 165,- per team.
Ga de uitdaging aan, en kijk waar je in de competitie staat met de snelle CRG huurkarts. Inschrijven via:

MEER INFO

IMG 1951

KCL Kids City Tour (KCT)
Kartcentrum Lelystad gaat ook dit jaar weer het land in! Met een truck met daarin kinderkarts en barriers is KCL bij grote evenementen in Nederland aanwezig om aldaar een kinderkartbaan uit te leggen, waar kinderen tussen 5 en 8 jaar gratis kennis kunnen maken met onze mooie sport. In 2014 hebben er al meer dan 2.500 kinderen voor het eerst kennis gemaakt met een kart!
Om te beginnen is de Kids City Tour op maandag 27 april aanwezig op Koningsdag in het centrum van Assen en op 5 mei bij het 70 jaar Bevrijdingsfestival in Beekbergen. Voor verdere data zie:

MEER INFO

Zet de genoemde data alvast in je agenda en volg ons ook op FB en de KCL App!

IMG 1945

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet