GT

Advertorial: Competition102 wordt titelsponsor van GT4 European Series

gt4-advertorial

Voorafgaand aan het nieuwe raceseizoen heeft Competition102 zich verbonden als titelsponsor aan de GT4 European Series. De komst van de premium brandstofleverancier versterkt de bestaande uitstraling van de raceklasse. Naast de veelbelovende line-up van PRO en AM-coureurs, de succesvolle en gloednieuwe racewagens, de zes evenementen tellende kalender op hoog aangeschreven circuits en evenementen, kan er nu ook een titelsponsor worden toegevoegd.

Tekst en foto: PR

Competition102 is een premium benzine met een uniek octaangetal van 102. Het hoge octaangetal van 102 (RON 102) en een MON getal van minimaal 90 zorgen voor optimale prestaties. Competition102 is geschikt voor alle benzinemotoren: van oldtimers en normale personenwagens, tot crossmotoren en snelle racewagens. Competition102 brandstof wordt exclusief geproduceerd, opgeslagen en gedistribueerd door Salland Olie Maatschappij B.V. in Nederland. Het kan getankt worden bij meer dan 35 benzinestations verspreid over het hele land en daarnaast wordt het ook verkocht in vaten van 60 liter.

Michel Claessen, projectmanager bij Salland Olie Maatschappij B.V.: "De GT4 European Series is een fantastische raceklasse en uniek in zijn vorm. Sterke internationale deelnemers met racewagens van hoge kwaliteit hebben zich ingeschreven voor wedstrijden op bekende circuits en mooie evenementen. Dat is precies waar er een match ontstaat met onze kernwaarden en mede om die reden zijn wij trotse titelsponsor geworden. Bovendien racen alle auto's op onze brandstof om een maximale prestatie te garanderen."

Max Braams, Coördinator van de Competition102 GT4 European Series: "Na een succesvol eerste jaar, zijn we enorm vereerd om voor het komende seizoen een titelsponsor aan te kondigen. Competition102 deelt dezelfde kernwaarden als het gaat om competitie en levert een product van hoge kwaliteit dat de efficiëntie in benzinemotoren, en dus ook die van de deelnemende racewagens, ten goede komt. We kijken uit naar de start van een nieuw seizoen waarbij we een mooie line-up van PRO en AM-rijders presenteren. De coureurs komen in actie met bekende en nieuw ontwikkelde GT4-voertuigen op beroemde circuits in Europa."

Competition102 GT4 European Series start het seizoen op het Franse circuit Nogaro. Het kampioenschap bezoekt ook Circuit Park Zandvoort (NLD), Red Bull Ring (AUT), Spa-Francorchamps (BEL), Nürburgring (GER) en Misano (ITA). De raceklasse vergezelt de ADAC GT Masters en de Blancpain Sprint Series vijfmaal. Hankook levert ook dit seizoen de banden en de wedstrijden worden wederom uitgezonden op Motors TV en RTL7. Online wordt de klasse ook goed vertegenwoordigd met live streaming, achtergrondverhalen, raceverslagen, fotografie en uitgebreide activiteiten op sociale media. Check hiervoor onze website www.gt4series.com.

Teams die aan het kampioenschap deelnemen rijden op de premium brandstof Competition102, mede ter ondersteuning van de Balance of Performance van SRO Motorsports Group. Dit zorgt voor de verdere gelijkstelling tussen alle deelnemende racewagens.

Voor meer informatie over Competition102 en verkooppunten bezoek www.competition102.com.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet