Diversen

Div: Vele coureurs bij boekpresentatie 'Start' van Anjès Verhey

150331 Presentatie Anjes Groep
Presentatie van het boek 'RaceFan - Start' van Anjès Verhey (midden), geflankeerd door Tom Coronel, Sebastiaan en Michael Bleekemolen, Yelmer Buurman, Jaap van Lagen en Max Koebolt (vlnr)

Het boek 'RaceFan - Start' als seizoensgids voor het WK Formule 1, en met uitgebreide aandacht voor de nationale autosport op Circuit Park Zandvoort en tal van andere takken van autosport, ligt sinds begin deze maand al in de winkel, als altijd op tijd voor de start van het Formule 1-seizoen. Niettemin was de Nederlandse autosport en de automobielbranche weer talrijk aanwezig voor de inmiddels traditionele lunch in het onvolprezen restaurant 'De Goede Gooijer' in Blaricum ter gelegenheid van de presentatie van het boek. "Iets later dan gebruikelijk, maar hierdoor konden wel meer mensen erbij zijn", verklaarde uitgeefster Anjès Verhey, die al sinds 1981 haar Formule 1-jaarboek uitgeeft en ook ditmaal weer een bijzonder compleet werk heeft samengesteld. Voor de diverse coureurs was het ook de gelegenheid om een vooruitblik te geven op de activiteiten in het komende seizoen, en voor alle aanwezigen was de lunch een perfect moment om in een zeer plezierige sfeer bij te praten.

Tekst: René de Boer (Twitter: @renedeboer)
Foto's: Steven van Kooijk Photography/Film

 J9A7743

De 'dummy' van Tom Coronels Chevrolet Cruze uit het WTCC stond als blikvanger voor de deur van het restaurant, maar ook de vertegenwoordigers van de diverse importeurs hadden fijne auto's meegebracht.

 J9A7740

Ook geel, maar van een ander kaliber: de Mercedes-AMG GT.

 J9A7741

Peugeot RCZ

 J9A7749

Nissan GT-R en Infiniti Q50.

 J9A7582

Met ernstige blik bespreken journalist Coo Dijkman (l.) en coureur Jaap van Lagen de situatie in de autosportwereld.

 J9A7587

De twee Nederlandse winnaars van de Porsche Cup bijeen: Gijs van Lennep (l.), die de Porsche-prijs voor privérijders in 1970 als allereerste won, en Jaap van Lagen, de meest recente winnaar.

 J9A7596

Bas Schothorst (l.) en Tom Coronel.

 J9A7604

Twee oudgedienden uit de auto-PR-branche: Pierette van Harten (r.) en Han Akersloot.

 J9A7606

De nestor van de Nederlandse autosportjournalistiek en de coureur van de eeuw: Rob Wiedenhoff en Gijs van Lennep.

 J9A7613

Uitgeefster Anjès Verhey (l.) met Lydia Altena, PR-manager Mercedes-Benz Nederland.

 J9A7625

Pierette van Harten (ex-Peugeot, links), Janet Richter (Renault, rechts) en journalist Dick Schornagel, die een thuiswedstrijd had.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet