V8 Supercars

V8 Supercars: Wurth hoofdsponsor DJR Team Penske in AGP Melbourne

Voor de volgende twee wedstrijden in de V8 Supercars zal Wurth bij Team Penske als hoofdsponsor fungeren. De eerst volgende wedstrijd vindt volgend weekend in het kader van de Australische Grand Prix plaats en rijdt men in Tasmanië. Het "thuisland" van Marcos Ambrose.

Tekst Willem J. Staat
Foto's DJR Team Penske

Wurth Ambrose 2


Wurth hoofdsponsor DJR Team Penske in AGP Melbourne
Voor de volgende twee wedstrijden worden bij DJR Team Penske de Shell kleuren door die van Wurth vervangen. Wurth is zoals bekend een grote fabrikant van gereedschap en auto-onderdelen. Bij DJR Team Penske hanteert men een z.g. roterende "sponsorship policy" Hiermee breidt Wurth zijn sponsoractiviteiten bij Penske aanmerkelijk uit. Tijdens de NASCAR-wedstrijd op Fontana zal de No 2 Penske Ford Mustang eveneens in dezelfde kleuren gespoten zijn.

DJR Team Penske woordvoerder Ryan Story: "Wij zijn erg verheugd dat Wurth voor de volgende twee wedstrijden als hoofdsponsor zal fungeren maar ook met een langdurig sponsorcontract aan boord is gekomen. Na een succesvolle Clipsal 500 met Shell als hoofdsponsor past de rollout van het Wurth kleurenschema past dit precies in de strategie om twee grote "brands" in een marketing gefocust programma tijdelijk samen te brengen."

Wurth Ambrose 1
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet