Advertorials

Advertorial: Racingmodels hofleverancier voor 25.000 verzamelaars

racingmodels toro rosso2014

Vanuit de 'Golden Triangle of Motorsport', vlakbij het fameuze Grand Prix-circuit van Silvertone, verstuurt de webshop Racingmodels.com dagelijks vele schaalmodellen over de hele wereld. Oprichter Wim Wellinghof, zelf voormalig coureur in de club rallysport, rallycross en diverse toerwagenklassen, is terecht trots op zijn webshop: "Wij hebben zo'n 20.000 schaalmodellen op voorraad en kunnen bestellingen direct verzenden. Dat is wat liefhebbers graag hebben en sinds onze start in 2002 hebben wij nu al aan 25.000 verzamelaars mogen leveren.

Tekst en foto's: PR

racingmodels lotus 1962


Eén van de sterke punten van Racing Models is dat ze hun nog steeds groeiende klantenbestand, waaronder ook veel coureurs en raceteams, de bestelde modellen direct uit voorraad kunnen leveren, zodat de klant de aankoop snel in huis heeft. De producten worden met veel zorg verpakt, met extra aandacht voor juiste adressering, zodat er tijdens de verzending geen onnodige vertraging optreedt.

lemans porsche 1971

Alleen het beste
Racing Models is zeer selectief bij het opnemen van producten in het assortiment. Alleen de modellen die aan de strenge kwaliteitsnormen voldoen worden opgenomen. Er is een uitstekende relatie met fabrikanten en leveranciers van schaalmodellen, een aantal fabrikanten produceert zelfs exclusieve modellen voor Racing Models.
Racingmodels.com is meertalig en trekt een nog steeds groeiend publiek met ruim twee miljoen bezoeken per jaar.

lemans audi 2014

Neem een kijkje
Klik op de link hieronder om op de website het uitgebreide assortiment te zien met de recente modellen uit de Formule 1, de nieuwste super auto's, tot en met auto's uit de gouden eeuw van het racen in de jaren 1950 en 1960.

www.racingmodels.com
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet