GT

International GT Open: Solaris Motorsport en Team3 plannen deelname GT Open

Team 3

We naderen de eerste wintertest van het International GT Open en dus stromen langzamerhand enkele nieuwe inschrijvingen binnen. Eerder deze week meldden we al de komst van de Teo Martin McLaren voor Ramos-Parente, vandaag voegen we daar nog een McLaren, weliswaar de oudere MP4 12C, van Team3 en de Corvette Z06.R.GT3 van Solaris Motorsport aan toe.

Tekst: Philippe De Roeck
Foto's: International GT Open

Het in Barcelona gevestigde Team3 kocht de McLaren MP4 12C van Bhai Tech over en heeft nog plannen om ook een tweede wagen in te zetten in het kampioenschap. De Oekraïner Andriy Kurglyk is tot nog toe de enige bevestigde rijder. Momenteel is het team actief in Adria waar enkele testprogramma's uitgevoerd worden.

Solaris Motorsport

Ook actief in Adria was Solaris Motorsport. Zij voerden daar afgelopen week de shakedown uit voor hun gloednieuwe Corvette Z06.R.GT3. Het team, gerund door Francesco Sini, die eveneens het stuur van de Corvette zal nemen was de voorbije jaren succesvol met de Radicals. Solaris Motorsport plant nog een test op Vallelunga alvorens deel te nemen aan de officiële tests op Paul Ricard eind deze maand. Het zal ook later de twee piloot naast Sini bekend maken!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet