GT

International GT Open: Parente-Ramos met nieuwe McLaren 650S voor titel?

McLaren 650S

Het Spaanse Teo Martin Motorsport plant dit jaar een opmerkelijke  comeback. Het team onder leiding van Teo Martin boekte grootse successen in de Spaanse Toerwagenseries in de jaren '80 en '90 zal in 2015 de gloednieuwe McLaren 650S inzetten in het International GT Open. Piloten van dienst: Alvaro Parente en Miguel Ramos!

Tekst: Philippe De Roeck
Foto: GT Open

Miguel Ramos deelde vorig seizoen nog de Nederlandse V8 Racing Corvette met Nicky Pastorelli. De Portugees eindigde net als het jaar ervoor als tweede in de eindstand en zoekt nu andere oorden op om de titel te pakken. Daar mogen we tenminste van uitgaan, gezien de nieuwe teamgenoot van Ramos in de vorm van Alvaro Parente. Parente maakt al enkele jaren deel uit van het fabrieksteam van McLaren en kent het nieuwe wapen door en door. Bovendien verwierf Parente zijn strepen in tal van eenzitter klassen waaronder de F3, FR3,5 en GP2.

Met andere woorden; de eerste nieuwe naam voor het seizoen 2015 is er meteen eentje om in de gaten te houden.
De International GT Open tests starten binnen twee weken op Jerez, de eerste staat gepland op Paul Ricard tijdens het laatste weekend van April. 

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet