DTM

DTM: Bleekemolen laat zich ook vertegenwoordigen door jurist van Tielemans

 TV-interview

Jurist Mr. Henk Lenaerts, hier in een interview met de Limburgse televisiezender L1

Coureur Jeroen Bleekemolen laat zich ook vertegenwoordigen door de Limburgse jurist Mr. Henk Lenaerts, die tevens de belangen van Olivier Tielemans behartigt. Dat gaf Bleekemolen zojuist toe in gesprek met AUTOSPORT.NL. "Het heeft zin om in dezen de handen ineen te slaan, want die mensen zitten er al veel langer en dieper in en hebben al heel wat verzameld", aldus Jeroen Bleekemolen. "We hebben nu zeker ook de nodige gezamenlijke belangen."


Tekst: René de Boer
Foto: Rebocar Automotive Productions


Lenaerts vertegenwoordigde Olivier Tielemans eind juni in het kort geding dat de Limburgse coureur had aangespannen tegen Roger Peters en Henk van de Meene om zijn rijdersplaats bij het Audi-klantenteam Futurecom TME in de DTM veilig te stellen. Peters en Van de Meene hadden Tielemans na drie races aan de kant gezet, hetgeen de coureur uitlegde als contractbreuk.

De rechter verklaarde destijds geen uitspraak te kunnen doen als gevolg van ingewikkelde juridische constructies. Daarop kondigde Tielemans al aan de strijd voort te zetten. Dat gaat binnenkort gebeuren: eind september dient er bij het Landgericht in München een zaak van Tielemans tegen Kodewa, de holdingmaatschappij van Futurecom-teameigenaar Dr. Colin Kolles.

Ook Jeroen Bleekemolen voelt zich inmiddels slachtoffer van de handelwijze van Peters en Van de Meene. "Feit is dat zij niet hebben betaald, waardoor ik afgelopen weekend niet kon rijden. Daarvan ondervind ik ook schade", aldus Bleekemolen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet