Advertorials

Advertorial Syntix Lubricants: Het nieuwe autosport seizoen staat weer voor de deur!

afbeelding1

Syntix Innovative Lubricants kijkt met trots terug op het voorgaande autosport seizoen waarin vele nationale en internationale teams onze kwaliteit smeermiddelen heeft omhelsd.

Tekst en foto's: PR

Met name de SYNTIX MAX 10W60 olie op PAO basis en met het geavanceerde MoS2 additief heeft ongekende resultaten geboekt. Het MoS2 additief, ook wel Molybdenum Disulfide genaamd, is een anorganische stof die bekend staat om haar lage frictie eigenschappen en extreme sterkte. Het vormt op alle wrijvende en belaste oppervlakken een uiterst belastbare smeerfilm, die zelfs bij terugloop van de olie achterblijft om de essentiële onderdelen te beschermen.

afbeelding2

Een praktijkvoorbeeld dit jaar liet JR Motorsport zien. Tijdens een race op het Belgische circuit Zolder liet een oliepomp het afweten. De BMW raceauto liep maar liefst nog een volle minuut door zonder oliedruk. Dit soort scenario's betekenen vaak het einde van de motor, maar dankzij de hoge kwaliteit olie en de resoluut beschermende eigenschappen van het MoS2 additief bleef de motor verrassend bespaard en schade minimaal.

Twijfel in uw autosport daarom niet! Het beste is alleen goed genoeg!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet