24H Series

24H Series: Groeten uit Dubai 2015


IMG 4213

Kees Koning legt een detail van de V8 Racing-Corvette vast.

IMG 4229

Ivo Breukers (l.) stond samen met Gerrie Willems aan de basis van de 24 Uur van Dubai en is samen met de Slowaak Miroslav Konopka de enige rijder die tot nu toe elk jaar in Dubai racete. Hier voorafgaand aan de wedstrijd samen met Jeroen Bleekemolen, de succesvolste rijder in de historie van de race in Dubai.

IMG 4223

Honderd jaar race-ervaring (nou ja, bijna) verenigd op de grid in Dubai: Michael Bleekemolen en Hans Heyer, laatstgenoemde natuurlijk met zijn handelsmerk, zijn onafscheidelijke Tiroler hoed. Over Heyers rijke loopbaan in de Deutsche Rennsport-Meisterschaft en de lange-afstandsracerij verscheen drie weken geleden een prachtig en omvangrijk boekwerk onder de titel 'Hans Heyer - Rennsport am Limit'.

IMG 4233

Bougiefabrikant NGK had twee mascottes in de startopstelling.

IMG 4236

Bij het Nederlandse team JR Motorsport zat de stemming er voor de race goed in. Ditmaal was er echter geen klassezege voor de BMW-équipe weggelegd.

IMG 4238

De Nederlandse coureur Mike Smit maakte deel uit van het kwartet rijders dat onder de naam 'Mission Possible' aan de race deelnam met een BMW M235i Cup van het Duitse Sorg Rennsport. 

IMG 4303

Sportlegende Alex Zanardi had een speciale groet gestuurd om de vier andersvalide coureurs met de BMW succes te wensen in Dubai.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet