Advertorials

Advertorial: Sta jij straks met de Bleekemolens op het podium?

bleekemolen rs b

Wie wil racen op het circuit moet in het bezit zijn van een racelicentie. Succes is een keuze en wie talent heeft kiest natuurlijk voor de beste opleiding. Met samen meer dan 80 jaar race-ervaring zijn Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen de meest ervaren autosportfamilie van Nederland. Logisch dus dat Bleekemolens Racing School de nummer één is als het aankomt op raceopleidingen. Dat blijkt wel uit het slagingspercentage van maar liefst 98%. Grote kans dus dat jij na het behalen van je licentie al snel naar het podium racet!

De raceopleidingen van Bleekemolens Racing School zijn gecertificeerd door de KNAF, de Knac Nationale Autosport Federatie. Dat houdt in dat je bij Bleekemolens Racing School het KNAF licentie examen (Club- en EU-licentie) kunt afleggen, zowel het theorie- als praktijkgedeelte. Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen zijn nauw betrokken bij de opleidingen en samen met hun team van ervaren instructeurs hebben zij al aan het begin van de carrière van menig succesvol coureur gestaan.

Bleekemolens Racing School biedt vier cursussen aan, die allen plaatsvinden op Circuit Park Zandvoort. De meest complete is de All Inclusive Racecursus. Dat is een hoogwaardige driedaagse racecursus inclusief cursusauto (excl. schade), medische keuring, het KNAF licentie examen en lunch. De All Inclusive Racecursus duurt drie hele zondagen en vindt plaats op 25 januari, 1 februari en 8 februari.

In de drie andere cursussen neem je deel in je eigen of gehuurde (race)auto.
De cursus Flying Start is voor aankomende coureurs en voor automobilisten die hun auto graag beter willen beheersen. Ook Flying Start duurt drie hele zondagen, eveneens op 25 januari, 1 februari en 8 februari.

De cursus Master Class is een vervolgcursus en ook geschikt voor al actieve coureurs die beter willen presteren. Master Class duurt twee hele zondagen op 1 en 8 februari.

De cursus Drift Control leert je je auto optimaal onder controle te brengen en te houden.
Drift Control duurt twee middagen, 25 januari (1 dagdeel) en 1 februari (1 dagdeel).

bleekemolen rs a

Het succes van de opleidingen van Bleekemolens Racing School blijkt wel uit het extreem hoge slagingspercentage van 98%. Na de racecursus ben je dus zo goed als zeker in het bezit van je racelicentie!

Bleekemolens Racing School kan op alle vlakken adviseren. Van het aanschaffen van een helm tot het huren of kopen van een geschikte cursus auto. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier wanneer je eerst meer informatie wilt over het volgen van een raceopleiding.

Klik hier om in te schrijven.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet