F. Renault 1.6 NEC

FR 1.6 NEC: Provily Racing en het Belgische KTR slaan de handen in elkaar

2015 Provily Vanthoor 1

Tijdens de laatste dagen van het jaar lopen ook bij Provily Racing in Zevenbergen de voorbereidingen voor 2015 op volle toeren. Na een seizoen van hoogtes en laagtes kijkt het team van Gerben Provily uit naar een sterk seizoen 2015. Waarbij de eerste rijder aangekondigd door het team uit een rare hoek komt...

Tekst en foto's: PR

2015 Provily Vanthoor 4

Provily Racing zal immers de wagen van de winnaar van het stuurwiel van de Belgische autosportfederatie runnen samen met KTR Racing! Die winnaar, na een uitgebreid selectieprogramma, is Dries Vanthoor. Een naam die sommige bekend in de oren klink want hij is, het jongere broertje van Laurens, die het mooie weer maakt met een Audi R8 in de diverse GT3 kampioenschappen! De samenwerking met KTR en Kurt Mollekens dateert al van dit seizoen, maar schakelt nu een versnelling hoger, waarbij vooral de engineering kant een groter deel gaat uitmaken. Tijdens de uitreiking van de Belgische autosport awards in Brussel anderhalve week geleden werd, de in de Belgische driekleur getooide ,wagen en het team voorgesteld aan het grote publiek.

2015 Provily Vanthoor 2

Voor de jongere Vanthoor begint nu een uitgebreid testprogramma om in de meest ideale omstandigheden aan de start te staan van zijn eerste race! Ondertussen zijn ook de andere wagens van het team opnieuw klaar gestoomd voor de nodige wintertesten waarvoor geïnteresseerde rijders contact met het team kunnen opnemen.

Naast al dit goede nieuws, hoopt men bij Provily Racing binnen enkele dagen, een tweede rijder te kunnen aankondigen voor 2015!

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet