Diversen

Karting: Diversen: CRG mikt in 2015 ook op Rotax kampioenschappenGenk zondag 3

Het Italiaanse CRG maakte een tijdje terug bekend dat Paolo de Conto het team zal versterken in 2015. De ervaren Italiaan zal niet enkel in de KZ schakelklasse ingezet worden, hij werkt samen met Jordan Lennox ook een Rotax seizoen af.

Tekst: Philippe De Roeck
Foto: Michael Melis

Zowel Lennox als de Conto pikten dit seizoen nu en dan al eens een wedstrijdje in de DD2 mee en niet zonder succes. Zo waren ze beiden te gast in Genk tijdens de openingsronde van de Rotax Eurochallenge alsook enkel andere wedstrijden.
Ook in 2015 richt CRG met beide heren de pijlen op het Rotax kampioenschap waarin de grootste concurrent, OTK, tot nog toe met de meeste prijzen aan de haal ging.

Genk zaterdag 10

De ervaren Lennox en de snelle de Conto die net overstapte naar het CRG fabrieksteam en daarbij Birel vaarwel zei zullen beiden al bij de start van het Rotax seizoen aan de aftrap verschijnen. Zo pikken ze onder andere de Wintercup in Campillos, de Florida Winter Tour, de Rotax Eurochallenge en enkele andere Rotax wedstrijden of kampioenschappen mee. 

CRG zal overigens in iedere klasse hun talenten uitzenden, vermoedelijk gaan Lennox en de Conto de strijd aan in de DD2. Wie in de Junioren en Senioren zal uitkomen voor het fabrieksteam is nog niet bekend. Wel bekend is dat HRS de motoren voor het team zal leveren. 

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet