TCR Series

TCR: J.A.S Motorsport ontwikkelt TCR Civic klantenversie

Het Italiaanse J.A.S. Motorsport zet haar traditie voort om voor om voor de autosport in de breedte competitieve producten te leveren. In de context van het nieuwe TCR reglement voor nationale kampioenschappen en internationale series zal J.A.S. Motorsport, in samenwerking met Mugen, zich de komende tijd gaan bezighouden met het design en het ontwikkelen van de Honda Civic.

Tekst Willem J. Staat
Foto J.A.S.

TCR Civic

J.A.S. Motorsport ontwikkelt Civic klantenversie
Met de komst van het nieuwe TCR kampioenschap zal men zich bij J.A.S. Engineering de komende tijd bezig gaan houden met de ontwikkeling van de Honda Civic.

Alessandro Mariani van J.A.S. Racing: "De budget cap en het technische reglement voor de nieuwe TCR klasse passen precies bij de behoeftes op de toerwagenmarkt en dit stelt ons in staat om deze aanbieding aan Hondaklanten wereldwijd te doen.De lage prijs en de betaalbare "running costs" stelt vele rijders en teams in staat om aan diverse nationale en internationale kampioenschappen deel te nemen. De TCR International Series wordt een wereldwijd platform voor de wat ambitieuzere teams.

Mads Fischer van J.A.S. Customer Service: "Onze klanten hebben enige tijd geleden al om een nieuwe auto gevraagd. Sinds de bekendmaking van West Coast Racing is er veel belangstelling getoond in ons TCR project, speciaal vanuit Azië."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet