DRDO

Scheuren & Keuren maakt een feestje van de verlenging van uw racelicentie

sk2

Op maandag 29 december en vrijdag 9 januari organiseert de Dutch Race Driver Academy het inmiddels traditionele Scheuren & Keuren. Meld u ook aan en combineer de afhandeling van de complete papierwinkel, inclusief een medische keuring door een KNAF keuringsarts, met rijden op Circuit Park Zandvoort en veel gezelligheid. Schrijf u in op www.scheurenkeuren.nl!

Tekst en foto's: PR

Tijdens 'Scheuren & Keuren' wordt de hele administratieve en medische afhandeling van uw licentieverlenging snel en professioneel geregeld. Er is bijvoorbeeld een KNAF keuringsarts aanwezig die de voorgeschreven jaarlijkse medische keuring uitvoert. Als alles is afgewerkt, levert de Dutch Race Driver Academy de formulieren zelf bij de KNAF af. U hoeft alleen nog te wachten tot uw nieuwe racelicentie wordt verstrekt. Gemakkelijker kan het niet.

sk1

Action!
Vroeger was het verlengen van een racelicentie een nogal saai, noodzakelijk kwaad. Dillon Koster en Danny van Dongen van de Dutch Race Driver Academy hebben daar wat aan gedaan. Een vast onderdeel van 'Scheuren & Keuren' is rijden op Circuit Park Zandvoort. U kunt kiezen voor een sessie van twee uur of meerdere sessies op een dag. Er zijn diverse ervaren coureurs/instructeurs van de Dutch Race Driver Academy beschikbaar om u desgewenst enkele 'racekneepjes' bij te brengen.
Scheuren & Keuren, bestaande uit twee uur rijden, de medische keuring en de complete administratieve afhandeling, kost € 275,- excl. BTW. Twee sessies, dus vier uur, rijden kan uiteraard ook. De kosten bedragen in dat geval € 475,- excl. BTW.
Tijdens 'Scheuren & Keuren' rijdt u met uw eigen auto. Het is ook mogelijk om een geschikte circuitauto te huren. Vraag de Dutch Race Driver Academy naar de mogelijkheden!

09jul14-257.jpg

NIEUW!
Tijdens de 1ste sessie tussen 09:00 – 11:00 zullen we een periode onder CODE 60 rijden waarbij de mogelijkheid bestaat om kinderen mee te nemen over het circuit.

Party!
'Scheuren & Keuren' staat ook in het teken van gezelligheid. Daarom, en omdat we op 29 december alvast het nieuwe raceseizoen gaan inluiden, pakken we uit met oliebollen en champagne in de namiddag (champagne na de rijsessies!). Ook de rest van de dag is uitstekend verzorgd, met croissants in de ochtend, een lunch en de hele dag koffie, thee en fris. Op 29 december hebben we het circuit de hele dag ter beschikking, van negen tot vijf uur. Op vrijdag 9 januari bent u 's middags meer dan welkom van 13.00 tot 17.00 uur.

Licentie halen!
Heeft u nog geen racelicentie, of is uw licentie verlopen? De Dutch Race Driver Academy is een KNAF-erkende raceschool, die u in 24 uur meer dan volledig voorbereidt voor het officiële KNAF licentie-examen. De DRDA staat onder leiding van Danny van Dongen en Dillon Koster.

In 2015 vindt de cursus op de volgende dagen plaats:
• 10 en 11 februari Zandvoort
• 7 en 8 april Zandvoort
• 2 en 3 juni Zandvoort
• 18 en 19 augustus Zandvoort
• 13 en 14 oktober Zandvoort
• 3 en 4 november Zandvoort

Kijk op www.dutchracedriver.nl voor meer informatie of neem contact op via info@dutchracedriver.nl
of tel. 023 57 122 50

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet