IndyCar

Indycar: Indycar CEO Jeff Belskus stopt er mee

Indycar CEO Jeff Belskus die ruim 27 jaar in dienst was van de Hulman&Company is toe aan een nieuwe uitdaging. Vandaag werd bekend dat Belskus het bedrijf verlaat.

Tekst Willem J. Staat
Foto: Rebocar

Jeff Belskus


Indycar CEO Jeff Belskus stopt er mee
Binnen Hulman&Company en de Indianapolis Motor Speedway heeft Belskus verschillende functies vervuld. De meeste bekendheid verwierf Belskus in zijn functie als President en Excecutive Officer van de Indianapolis Motor Speedway. Een functie die hij vier jaar vervulde. Ook was hij CEO van Hulman&Company en de Verizon Indycar Series. Meer dan 20 jaar vervulde hij de functie van financieel directeur en executive vice president.

De huidige Hulman&Company CEO Mark Miles: "Onder Jeff's leiderschap zijn we in de huidige groeifase terechtgekomen. De laatste jaren heb ik de kans gehad om nauw met hem samen te werken. Ik ben erg dankbaar voor Jeffs overwogen planning naar deze overgang. We zullen zijn dagelijkse aanwezigheid missen, maar we zullen hem in de toekomst zeker op het circuit terugzien."

Jeff Belskus: "Ik ben extreem dankbaar ten opzichte van de Hulman George Familie en de gehele Hulman Board voor al de kansen die zij mij in die vele jaren gegeven hebben. Ik ben trots op de vele targets die ik de laatste 27 jaar met de IMS en Hulman&Company bereikt heb. Ik kijk nu uit naar het volgende hoofdstuk in mijn leven en carrière."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet