F. Renault 1.6 NEC

Formula Renault 1.6 NEC Junior: Stuart Racing nadert eind van dit seizoen

stuart1

Het Racing Festival op Spa-Francorchamps en de Finaleraces op Zandvoort zijn de laatste twee evenementen van het Formule Renault 1.6 2014 seizoen. Dit zijn voor het Stuart Racing team mooie weekends om te presteren. De banen zijn bekend bij de rijders Marcel Lenerz en Paul Sieljes die de snelheid hebben om voor de bekers te strijden. Het is GAME ON voor het team en de coureurs om te scoren, voordat de winter in autosportland gaat beginnen.

Tekst en foto's: PR

Het seizoen 2014 is voor Stuart Racing niet helemaal verlopen zoals van te voren gehoopt. Waar vorig jaar veel succes werd behaald en het kampioenschap werd binnen gehaald, was het dit seizoen tot nu toe een stuk minder. Het team had veel werk en tijd gestoken om zes bolides na crashes weer op te bouwen, en het was ook jammer dat de derde rijder moest afhaken vanwege privé omstandigheden. "Dit hoort bij autosport maar het is prachtig om te zien hoe het hele team de sportieve spirit blijft nastreven." aldus teambaas Liroy Stuart.

stuart2

Liroy Stuart: "We hebben nog twee wedstrijden voor de boeg, waar we ons wederom 100% gaan inzetten. Eerder dit jaar lag Marcel op podium koers in Spa dus hij heeft de snelheid om op dat circuit hoog te eindigen. En ook Circuit Park Zandvoort is een baan waar we de snelheid hebben. Het team heeft hard gewerkt aan de auto's, en ook de rijders zijn gebrand om te scoren. We willen onze rijders de kans te geven om met een rugzak vol autosport ervaring de winter in te laten gaan. En er zijn nog twee wedstrijden om samen te vatten wat ze dit jaar hebben geleerd."

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet