F. Renault 1.6 NEC

Formule Renault 1.6 NEC Junior: Testing times Provily Racing

2014 Provily Spa 2

Stilaan beginnen de diverse kampioenschappen in hun eindfase te geraken en beginnen de eerste plannen voor 2015 vorm te krijgen. Dat is ook zo bij Provily Racing in Zevenbergen waar het team zich klaarstoomt voor de laatste twee races van de Formule Renault 1.6 NEC Junior. Naast de voorbereidingen voor deze twee laatste raceweekends in Spa en Zandvoort staan ook de eerste plannen voor volgend jaar in de steigers!

Tekst en foto's: PR

2014 Mirguet WSR Ring 4

Het team wil ook volgend jaar weer met minstens drie wagens aan de start staan in de Renault 1.6 Junior klasse. Hiervoor heeft het team een testkalender opgesteld waar geïnteresseerde rijders een gevoel kunnen krijgen voor de snelle eenzitter die de onderste trede van de Renault eenzitter "ladder" is of de eerste kilometers kunnen maken in hun programma voor 2015. Hiervoor zijn er verschillende dagen gepland op de circuits van Zolder en Zandvoort, maar ook testsessies in Frankrijk en Spanje behoren tot de mogelijkheden.

Voor de laatste twee weekenden van het kampioenschap, is er nog een derde auto vrij binnen het team. Ook is er voor de race op Spa nog een test op Zolder mogelijk op 18 september a.s. en voor de finale op Zandvoort , waar drie races verreden zullen worden, is er nog een testdag mogelijk op 9 oktober.

Neem hiervoor contact op met Gerben Provily door middel van onderstaande e-mail:

gerben@provily-racing.nl

2014 Provily Spa 1


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet