Acceleration 14

ACCELERATION’S MW-V6 onderdeel van Gamma Racing Days

10447864 813743238636505 3803274290595566280 n

Tijdens de Gamma Racing Days op het TT-circuit in Assen rijdt dit weekend ook een MW-V6 Pickup mee. De pickup wordt bestuurd door de leider van het MW-V6 kampioenschap Danny van Dongen en neemt deel in de Supercar Challenge.

Tekst en foto: PR

Van Dongen: "Ik kijk ernaar uit om dit weekend onderdeel te zijn van de Gamma Racing Days. Het is namelijk een van de mooiste evenementen in Nederland rondom autosport. Daarnaast is het een mooi voorproefje om dit weekend mee te rijden, aangezien we de slotronde van het kampioenschap ook in Assen hebben." De pickup rijdt mee in de Supersport klasse van de Supercar Challenge en komt dit weekend in actie tijdens een vrije training, kwalificatie en twee races. "De Supersport is erg competitief, dus ik ben benieuwd naar de prestaties die ik kan leveren dit weekend", sluit Van Dongen af.

Team manager Bas Koeten runt de MW-V6 Pickup Series tijdens ACCELERATION 2014. Ook hij kijkt uit naar de deelname in Assen. Koeten: "Tijdens dit evenement mengt de Europese motor- en autosport zich met het Nederlandse aanbod. Het is prachtig om daar onderdeel van te mogen zijn. Ook krijgen we dit weekend de kans om een aantal verschillende set ups testen waar we tijdens de ACCELERATION evenementen weer profijt van zullen hebben."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet