DNRT

DNRT: Vanavond bijeenkomst toekomst Endurance racen

endurance

De endurance tak van de DNRT zit al een tijdje in zwaar weer. De rijdende coureurs hebben het welliswaar enorm naar het zin, maar de startvelden zijn niet meer van de omvang als voorheen. Zonde, want volgens een van de rijders is het de teamsport, tactisch rijden, betrouwbare auto's inzetten en natuurlijk de langdurige spanning die deze vorm van autosport zo 'vet' maakt!


Tekst: DNRT
Foto: Thomas Bakker

Het annuleren van de afgelopen wedstrijd op het circuit van Zolder was hierin het dieptepunt. Deze schreeuw om verandering werd door diverse team's aangehoord die vervolgens de helmen bij elkaar staken wat resulteerde in een eerste opzetje hoe we hier in de toekomst mee om moeten gaan. Want dat er iets gebeuren moet voor deze marathon wedstrijden, dat is zeker.

Niet alleen willen we de oplossingen of ideeën van onze rijders aanhoren, maar ook de bezwaren. Waarom doe je niet mee, of waarom niet het hele seizoen? Vind je de klassenindeling niet fijn, zijn het de verkeerde auto's of mis je gewoon teamgenoten? Een datingsite binnen de DNRT is immers zo opgezet.

Daarom hebben we woensdagavond 6 augustus een samenkomen georganiseerd bij het welbekende Autobedrijf Neleman, welke begint om 19.30 uur. Dus direct na een boterham, frietje of des-noods een snelle groentenshake kunnen we aanschuiven voor een spannende avond autosport. Er zullen team's aan het woord komen die nu al aangegeven hebben concrete ideeën te presenteren. Daarnaast hopen we op een hoge opkomst van geïnteresseerden en belanghebbende voor een gezonde toekomst van de endurance. Don't mis it!

Locatie: Autobedrijf Neleman
's-Gravenweg 32
2911 CG Nieuwerkerk aan den IJssel

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet