VLN

GT: Nick Catsburg met Dörr Motorsport McLaren in VLN6

2014-05-17-036

Nick Catsburg keert komend weekeinde terug op de Nürburgring Nordschleife tijdens VLN6. Catsburg zal samen met McLaren GT fabriekscoureur Kevin Estre van start gaan op de McLaren MP4-12C GT3 van Dörr Motorsport.


Tekst: Marcel ten Caat
Foto: VLN

Dörr Motorsport wist tijdens de 24-uursrace op de Nürburgring eind juni nog de pole position te veroveren. Estre verpulverde het kwalificatierecord met een rondetijd van 8:10.921. Volgende week keert het uit Frankfurt am Main afkomstige team terug naar de VLN, waar het zal deelnemen aan de 37e editie van de RCM DMV Grenzlandrennen.

"Ik ben zeer tevreden om weer terug te zijn in VLN, nadat ik het eerste deel van het seizoen met de BMW Z4 GT3 van Marc VDS Racing reed," aldus Nick Catsburg. "Het is daarnaast natuurlijk geweldig om samen met Kevin Estre te kunnen rijden, in de McLaren die tijdens de 24 Uur van Nürburgring vanaf pole position vertrok. Ik denk dat we zeker om de overwinning moeten kunnen meestrijden!"

"Ik moet overigens Patric Paquet bedanken. Hij is degene die mij in contact bracht met Dörr Motorsport en hij zorgde voor het totstandkomen van deze deal, met ondersteuning van Pirelli en McLaren."

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet