F. Renault 1.6 NEC

Stuart Racing Team naar het volgende World Series by Renault weekend op de Nüburgring

stuart ring 2

Dit weekend wordt de volgende ronde van het Formule Renault 1.6 kampioenschap verreden op het Formule 1 circuit van de Nürburgring. De Duitser Marcel Lenerz en de Nederlander Paul Sieljes zijn klaar voor de strijd voor hun Stuart Racing Team.

Tekst en foto's: PR

Paul Sieljes: "We hebben de spullen goed voor elkaar en ik heb al mijn huiswerk gedaan om goed voorbereid het weekend in te gaan. Dit betekend; Simulator sessies, onboard rondjes bekijken met de testdata erbij en na een trackwalk op donderdag met mijn engineer, ben ik er klaar voor. Ik kan niet wachten om weer in de auto te kruipen!"

stuart ring 1

De Duitse rijder binnen het team Marcel Lenerz rijdt zijn thuisrace op de Nürburgring: "We hebben getest op de baan en dat ging goed. Ook vorig raceweekend in Spa zaten we erg dichtbij een goede klassering maar helaas spinde ik kort van de baan. Mijn vrienden, familie en sponsoren zijn er dit weekend bij. Ik ben superscherp en ga weer 100% geven."

Liroy Stuart: "In het voorprogramma van de World Series by Renault uitkomen is leuk en ook belangrijk. Er komen ontzettend veel toeschouwers op af, er rijden mooie klassen, we rijden op een F1 circuit en dat alles maakt dit evenement bijzonder. Het is een goede ervaring voor onze rijders op op zo'n mooi platform te strijden. We hebben de vorige race op podium koers gereden en dat geeft goede hoop voor dit weekend. We willen met de bekers thuiskomen!"

Racefan tip: De entree op de Nürburgring is dit weekend gratis, kom vooral kijken en neem een kijkje bij de auto's van het Stuart Racing Team !
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet