Supercar Challenge

Tv-seizoen Supercar Challenge van start op RTL 7, JUST, Sport10 en MotorsTV

140425 TV1

Komend weekend is het zover, dan starten in Nederland op RTL 7 de tv-uitzendingen van de Supercar Challenge powered by Pirelli. Vanaf zondag 27 april is de klasse elke week om 14:00 uur te zien op dé mannenzender van Nederland. In het tv-programma wordt wekelijks verslag gedaan van de races van de Supercar Challenge en daarnaast zijn er ook achtergrondreportages over de klasse. In België is de Supercar Challenge dit jaar uitgebreid te zien op de tv-zenders JUST en Sport10. Voor de deelnemers uit de rest van Europa worden er ook weer tv-programma's gemaakt voor de internationale zender MOTORS TV. Dit kanaal is inmiddels uitgegroeid tot de grootste op het gebied van autosport en is te ontvangen in ruim 32 miljoen huishoudens.

Uitzendschema seizoen 2014

140425 TV2

Afgelopen weekend begon voor de Supercar Challenge powered by Pirelli met de Paasraces het nieuwe raceseizoen. Op Circuit Park Zandvoort kwamen meteen alle divisies van de klasse in actie met drie races op zaterdag en nog eens drie races op maandag. De races van de Supercar Challenge, met aan de start racewagens van merken zoals Ferrari, Lamborghini, Porsche en BMW, stonden weer bol van de spanning met vele gevechten op de baan.Publiciteit op televisie in Nederland, België en de rest van Europa is van groot belang voor de Supercar Challenge zelf, de teams en natuurlijk de sponsoren. Na een lange samenwerking met SBS6 is er dit jaar voor gekozen om te switchen naar RTL 7, waar ruimte was voor een uitgebreid tv-programma over de nationale autosport. In totaal worden er dit jaar 32 programma's voor RTL 7 gemaakt, met naast aandacht voor de Supercar Challenge ook verslagen van het VeKa NK Autocross. De tv-uitzendingen zijn vanaf zondag 27 april iedere zondag te zien op RTL 7 rond de klok van 14:00 uur s 'middags. Daarnaast worden de uitzendingen de daaropvolgende zaterdag herhaald.

Ook in België komen de races van de Supercar Challenge powered by Pirelli uitgebreid in beeld. Dit jaar worden de tv-uitzendingen van de klasse uitgezonden op JUST en Sport10. In deze uitzendingen worden samenvattingen van de verreden races getoond en is er ook speciale aandacht voor de Belgische deelnemers. Daarnaast worden er ook weer programma's gemaakt voor MOTORS TV. Dit kanaal is inmiddels uitgegroeid tot de grootste op het gebied van autosport en is te ontvangen in ruim 32 miljoen huishoudens.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet