Advertorials

Advertorial: Kijk komend weekend op Sport 1 GRATIS naar de Grand Prix van Maleisië

Wallpaper

Komend weekend staat alweer de tweede Grand Prix van 2014 op de kalender. Er is veel gezegd en geschreven over het debuut van de vele nieuwe bolides in Australië. Wat veel Formule 1-liefhebbers niet weten is dat op Sport 1 de eerste twee Grand Prix' gratis te zien zijn. Met het vertrouwde commentaar van Olav Mol herleven daarmee oude tijden. Kijken op Sport 1 dus komende vrijdag, zaterdag en zondag!

Met het nieuwe seizoen en alle nieuwe regels lijken de verhoudingen in de Formule 1 flink door elkaar geschud. De auto's hebben een ware metamorfose gehad en de nieuwe look heeft veel voor- én tegenstanders. Maar in de tweede race kan alles weer anders zijn. Herpakt wereldkampioen Sebastian Vettel zich of knalt Mercedes er opnieuw op los? Op het gratis kanaal van Sport1 smul je live mee in HD-kwaliteit!
Maar er is nog veel meer motorisch geweld op Sport1 de komende maanden, want je geniet daar ook van het gebrul in de MotoGP, Moto2, Moto3 en de World Rally Cross.

Kijk dus komende vrijdag, zaterdag en zondag naar de Grand Prix van Maleisië via Sport 1. Daarnaast is er nu de mogelijkheid om de komende drie maanden voor € 5,- per maand Sport1 te ontvangen. Met natuurlijk nog veel meer sport dan alleen Formule 1.

Klik hier om van deze aanbieding gebruik te maken.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet