Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Porsche Carrera Cup Benelux

Team Allure met Pierre Piron en Maxime Soulet in Porsche GT3 Cup Challenge Benelux

maxime-soulet

Bij de eerste race van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux op Spa-Francorchamps (1-3 mei) wordt een volwaardig startveld verwacht. Daarbij ook Team Allure dat ten minste twee auto's inzet, waarvan er een is bestemd voor het sterke koppel Pierre Piron en Maxime Soulet.

Tekst en foto: PR

De positieve gebeurtenissen rond de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux worden onderstreept door de recente inschrijving van Maxime Soulet. Als onderdeel van zijn overvolle wedstrijdagenda komt Soulet eveneens in actie bij de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux. "Het belooft een mooi seizoen te worden. Ik verheug mij bijzonder op de Porsche GT3 – het is een pure racewagen die veel vraagt van rijders en technici. Maar in de basis starten wij met gelijke middelen, dus de strijd zal spannend worden."

Steven Stichelbout, verantwoordelijk voor de organisatie, bevestigt de laatste ontwikkelingen: "Zoals in elke klasse kijken teams en deelnemers eerst de kat uit de boom. Omdat wij niet eerder dan begin mei in actie komen was dat ook geen probleem. Maar nu zien we elke week wel een nieuwe inschrijving en die van Maxime Soulet en Pierre Piron is uiteraard bijzonder welkom. Dit wordt een team dat zeker aanspraak gaat maken op podiumplaatsen."

Deze rijders, die worden ingeschreven door Team Allure, zullen er alles aan doen om een hoge klassering in de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux 2014 aan hun indrukwekkende erelijst toe te voegen. Pierre Piron: "Wij hebben deze klasse vorig jaar nauwlettend gevolgd en zijn verheugd dat wij dit jaar ook van de partij kunnen zijn. Het zal niet eenvoudig zijn, want het is echt een uitdaging om alles uit deze Porsche GT3 te halen."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet