Diversen

Div: Jeroen Slaghekke klaar voor USF2000 kampioenschap

JS USF2000

De 21-jarige Nederlandse coureur Jeroen Slaghekke zal aankomende maanden weer stappen zetten richting zijn grote droom, racen in de IndyCar. Om dichterbij deze droom te komen, staat in 2014 het USF2000 kampioenschap in Amerika op het programma met het Afterburner Autosport team.

Tekst en foto's: PR

De ambities van Slaghekke en zijn team liegen er niet om. Teambaas Brian Tomasi is onder de indruk van zijn jonge coureur en ziet hem als een grote aanwinst voor het team: "Jeroen is een plezier om mee te werken. Hij heeft een natuurlijke aanleg achter het stuur maar geeft daarnaast ook technische feedback die precies overeenkomt met wat onze data-analyse aangeeft. Jeroen is een serieuze kandidaat voor het kampioenschap!"


Jeroen-Slaghekke-klaar-voor

Terugkijkend op de afgelopen periode heeft Slaghekke belangrijke stappen gezet voor zijn verdere racecarrière. Hij is meer dan ooit gefocust op het behalen van resultaten samen met zijn team. Slaghekke: "Ik ben erg opgelucht om terug te zijn op de startgrid van het USF2000 kampioenschap van 2014! Samen met een kleine groep mensen hebben we hard gewerkt om dit mogelijk te maken en ik ben mijn sponsors en Afterburner Autosport erg dankbaar voor deze kans. Vorig jaar heb ik met plezier gewerkt met Afterburner en tegen het einde van dat seizoen waren ze erg sterk en de snelste tijdens de collectieve tests. Ik kan niet wachten tot het seizoen begint, ik ben er klaar voor!"

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet