Advertorials

Autoracen leer je vooral door het heel veel te doen

CY7H0104

Autoracen leer je niet in één dag. Ook niet in een week. Autoracen leer je vooral door het heel veel te doen. En dat is precies waar het tijdens de driedaagse racecursus van Bleekemolens Racing School omdraait; heel veel rijden. Maar evenzo belangrijk is de intensieve begeleiding door ervaren en professionele instructeurs zoals Jeroen, Sebastiaan en Michael Bleekemolen. Dat is ook waarom 98% van de deelnemers na afloop slaagt voor het licentie examen.

Tekst en foto's: PR

De aller snelste weg naar je racelicentie is dus via Bleekemolens Racing School. En dit jaar maakt Bleekemolens Racing School het behalen van je racelicentie nog aantrekkelijker met de driedaagse All Inclusive Racecursus. Dat is de hoogwaardige driedaagse racecursus inclusief cursusauto, medische keuring, het KNAF licentie examen en lunch. De kosten voor deze driedaagse cursus? € 2950,-.

De driedaagse All Inclusive Racecursus van Bleekemolens Racing School is perfect geschikt voor iedereen die zijn/haar racelicentie wil halen of zijn/haar rijvaardigheid wil verhogen. De opleiding was al van hoge kwaliteit en dat blijft uiteraard ook zo. Maar bij de All Inclusive Racecursus heb je geen omkijken naar je cursusauto. Bleekemolens Racing School zorgt dat de auto aan het begin van elke cursusdag voor je klaar staat. Arrive & Drive!

BX5C6860

Naast de All Inclusive racecursus is het natuurlijk ook mogelijk om met je eigen (race)auto aan de racecursus mee te doen. En Bleekemolens Racing School biedt vervolgcursussen voor reeds actieve coureurs waarmee je je prestaties tot in de puntjes kunt fine tunen. En ook een cursus voor de ultieme vorm van wagenbeheersing, het driften, ontbreekt niet in het aanbod. Kortom, Bleekemolens Racing School is de nummer één op het gebied van race- en driftopleidingen. Ook als je geen raceambities hebt, is deelname bijzonder leerzaam en werkelijk een investering in je rijvaardigheid.

Voor meer informatie raadpleeg je de website van Bleekemolens Racing School. Natuurlijk kun je ook altijd vrijblijvend contact opnemen.

Bleekemolens Racing School
085-2737390
zandvoort@raceplanet.nl
www.raceplanet.nl

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet