Diversen

Karting: Diversen: Intrepid ruilt Bas Lammers in voor Arnaud Kozlinski

Onze landgenoot en meervoudig wereldkampioen Bas Lammers maakt vaaf volgend jaar geen deel meer uit van het fabrieksteam van Intrepid. De  Nederlander maakte pas midden dit seizoen opnieuw de overstap naar Intrepid maar nu lijkt de band definitief gebroken.

Tekst: Philippe De Roeck

Sinds 2009 maakte Bas Lammers deel uit van het Intrepid fabrieksteam. Hiermee haalde hij verschillende titels binnen maar twee jaar terug stapte Lammers over naar Praga. Hiermee werd hij in 2012 wereldkampioen maar ook dat verhaal duurde niet lang. Nog voor het seizoen goed en wel begonnen was keerde Lammers terug naar Intrepid. Toch is ook daar een einde aan gekomen. Intrepid en Lammers verbreken nu opnieuw de samenwerking.

Waar de Nederlander naar toe gaat of wat de plannen zijn is nog niet duidelijk. Wel haalde Intrepid meteen een nieuwe topper binnen, Arnaud Kozlinski. De Fransman boekte grootste succesen met CRG en liet zich na zijn overstap naar het Nederlandse AVG Racing nog regelmatig voorin zien. Kozlinski tekende een contract voor  twee jaar. 


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet