Diversen

Karting: Diversen: Kom op 8 en 9 maart naar de eerste kartbeurs van Nederland in Lelystad!

lelystad

Het einde van 2013 komt nu snel dichterbij. Het bestuur van kartcentrum Lelystad, met onder andere Indy en Milan Dontje, zit al volledig met hun gedachten in 2014. Momenteel zijn de werken aan het nieuwe circuit in volle gang en bovendien, organiseren ze op 8 en 9 maart 2014 de allereerste kartbeurs in Nederland!

Tekst: Philippe De Roeck

"Met groot genoegen kondigen wij de allereerste kartbeurs in Nederland aan, die op 8 en 9 maart 2014 zal plaatsvinden in Lelystad. Wij gaan hier een jaarlijks evenement van maken, om zodoende de kartsport in Nederland te stimuleren en op een positieve manier te presenteren en te promoten." vertelt Christian Snoeck.

"De kartbeurs zal plaatsvinden op 8 en 9 maart 2014 in twee hallen op Lelystad Airport (AIS - Flamingoweg 20 - 8218 NW Lelystad) en dat van 10u00u tot 17u00u op beide dagen.  Je ziet hier het allernieuwste op kartgebied van de verschillende leveranciers, een presentatie van de kartteams, de tuners, de circuits en de organisatoren van wedstrijden in Nederland. Verder kan je alvast je inkopen doen voor het seizoen 2014 en zal er een afdeling met gebruikte karts zijn. Ook aan de historie van de kartsport zal aandacht worden besteed."
De toegang helemaal gratis als je je op voorhand registreerd op de Facebookpagina van Kartcentrum Lelystad of op de website

"Op het dan geheel vernieuwde circuit Kartcentrum Lelystad (Talingweg 89 - 8218 NX Lelystad) is er tegelijkertijd de mogelijkheid om met nieuw materiaal van de verschillende leveranciers te testen. Ook zal daar een wedstrijd zijn wie in die 2 dagen de snelste ronde op het circuit kan rijden, met daaraan verbonden enkele mooie prijzen.
De hallen liggen 5 minuten van het circuit, een pendeldienst zal worden verzorgd.
Een podium programma met daarin bekende kart- en autosport coureurs is voorzien, evenals een kartcircuit voor kinderen, een vliegsimulator en de aanwezigheid van de vakpers. Wij hopen je op 8 en/of 9 maart 2014 te mogen begroeten."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet