Diversen

Karting: Diversen: Jacco van Dijk sluit deal met CRG

jacco andrew

Jacco van Dijk oftewel JVD Power, het bekende Rotax Max service center onder de rook van Zwanenburg, heeft een contract gesloten met één van de grootste en meest succesvolle kart fabrieken van Italië. Na in 2013 al successen behaald te hebben met het Noord Amerikaanse CRG fabrieksteam waaronder het winnen van de Supernationals in Las Vegas met Thomas Preining, heeft Jacco nu ook na enkele tests en gesprekken in Italië een contract afgesloten met de CRG fabriek in Italië.

Tekst: Ray Lansink

CRG zet dit jaar namelijk hoog in bij de Rotax Max Euro Challenge en was op zoek naar een betrouwbare motor partner met winnende kwaliteiten in de Rotax Max.
Via PSL karting en de resultaten in de USA die tot de verbeelding spreken kwam het contact met de fabriek tot stand, er is in principe een akkoord voor twee seizoenen omdat CRG op de lange termijn wil plannen via het principe zaaien en oogsten.
Momenteel zijn er al verschillende internationale toprijders vastgelegd door CRG voor het komende race seizoen en
kan met de Florida wintertour de voorbereiding op 2014 beginnen. Oftewel vanaf het tweede weekend van januari zit Jacco alweeer in het vliegtuig naar de USA om met PSL voor de prijzen te gaan in de FWT en tussendoor nog even de wintercup in Campillos mee te pakken.

De komende twee weken is JVD Power ivm het klaarmaken van de motoren voor seizoen 2014 beperkt bereikbaar en hoopt Jacco dat zijn klanten de sms en e-mail willen gebruiken om contact te onderhouden zodat de focus op het werk kan liggen.
2014 beloofd een mooi jaar te worden voor JVD Power met deze nieuwe internationale klant, naast de nationale partners die Jacco voor 2014 trouw blijven.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet