Diversen

Ingezonden mededeling UPDATE : Duidelijke verbetering situatie Addie van de Ven

addie_1755

Afgelopen zondag werd regerend nationaal Clio Cup-kampioen Addie van de Ven op Circuit Park Zandvoort onwel. Van de Ven, die zou racen tijdens het Dutch Power Pack Festival, is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Hieronder een ingezonden mededeling van Addie's teambaas, Michael Bleekemolen. AUTOSPORT.NL wenst Addie, die geregeld op ons forum mee discussieert over de racerij, een spoedig en goed herstel toe.

UPDATE (06-07-11 - 23.30)

Goedenavond,

Vanavond is er plots een duidelijke verbetering ontstaan in Addy zijn situatie. De artsen hebben ook na de MRI scan eindelijk een diagnose weten te stellen. Er is een herseninfarct geweest in de kleine hersenen en iets te zien op de grote hersenen.

Vooralsnog lijkt het erop dat er geen grote blijvende schade is ontstaan, hij heeft zichzelf weten te scheren een heel verschil met het begin van de dag. Voor Jacqueline en betrokkenen een hele geruststelling en laten wij hopen dat het weer geheel goed komt.

Groet,

Michael

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo allen,

Hierbij de situatie van Addie van de Ven na zijn onwel worden op zondagochtend j.l. net voor de race. Hij ligt inmiddels in het ziekenhuis in Apeldoorn en wacht daar op een MRI scan. Hij is nauwelijks aanspreekbaar en te ziek om te communiceren, een situatie welke eigenlijk gelijk is gebleven na zondagochtend. Er is een groot vermoeden dat het een herseninfarct betreft, maar zeker zijn de medici niet. Het kan ook een virus zijn op zijn evenwichtsorganen. Hopelijk is hij vandaag in staat om de scan in te gaan en Jacqueline maakt zich terecht de meeste zorgen, dat er nog steeds geen verbetering plaatsvindt. De medicamenten welke hij nu krijgt zijn al wel afgestemd op de 2 vermoedelijke opties.

Het is nog te vroeg om iets naar hem te sturen, te bellen enz., want daar zijn de omstandigheden te precair voor, maar ik hou jullie op de hoogte.

Wij wensen Jacqueline en familie sterkte en hopelijk komt Addie er weer bovenop.

Michael Bleekemolen

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet