Superstars

Superstars: Audi Italia geeft Scirocco Cup Talent enorme kans

Audi Italia heeft de Duitse Scirocco Cup rijder Thomas Schöffler geselecteerd om de kleuren van Audi Sport Italia te gaan vertegenwoordigen. Het Duitse Scirocco en Karttalent komt volgende week in Misano officieel voor het team van Audi Sport Italia uit.

Tekst Willem J. Staat
Foto Superstars

superstars-audi-rs4jpg

Audi Italia met vier RS4’s op Misano
Bij Audi Italia bereid men zich nu al voor op 2012. Voor de wedstrijd op Misano volgende week heeft het team maar liefst vier inschrijvingen afgegeven. De grootste verrassing is dat men de 18-jarige Duitser Thomas Schöffler een enorme kans geeft. Hij is afkomstig uit de Duitse Scirocco Cup en is eveneens in de karting actief. Naast de Italianen Morbidell, Dionisio en Bossi heeft men de Duitser Thomas Schöffler voor dit seizoen in het team opgenomen. Met deze “move” volgt Audi Italia het voorbeeld van BMW Italia. Daar kreeg de relatief onbekende Alberto Cerqui eveneens de kans van zijn leven. Bij Audi focust men zich nu al op 2012. Teammanager Emilio Radaelli: “Ik ben blij dat Gianni Morbidelli bij ons terug is en ik ben er nog steeds van overtuigd dat de RS4 ook voor dit seizoen nog over voldoende potentieel beschikt. Wij richten ons nu op 2012 en willen dan gewoon de titel behalen!”

Tevens maakte de Superstars series bekend dat Veuve Clicquot Brut Yellow Label als officiële champagne partner heeft aangetrokken. De populaire Italiaanse wedstrijden worden inmiddels in 176 landen uitgezonden. In 36 landen kent men reeds live coverage van het kampioenschap.

superstars-podiumjpg

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet