Diversen

Diversen: Business Grand Prix Berghem "dit is fun!"

bgp_1

Afgelopen donderdag 23 juni werd de vijfde editie van de populaire Business Grand Prix Berghem plaats. Normaal gesproken wordt het circuit gebruikt door professionele karters; op deze dag gingen 47 bedrijventeams uit verschillende branches en regio’s op het Noord-Brabantse circuit.

Fun en netwerken
Het programma begon om 12.00 uur met een ontvangst, waarbij kennismaking met de andere teams centraal stond. Onder het genot van een heerlijke lunch werden alle ins en outs van de dag doorgenomen.

De race
Na een gedeeltelijk droge kwalificatietraining stonden alle bedrijventeams opgesteld en kon de race beginnen. Een race van 100 ronden over de 1100 meter lange EuroFinal Lay Out. De bedoeling; het team dat als eerste 100 ronden heeft afgelegd mag zich de winnaar noemen! Door de regen werd de race omgedoopt tot een 2 uurs race. Alle teams haalden alles uit de kast om deze editie op hun naam te schrijven. De snelste tijd in de race werd gezet door team De Digitale Drukker met een tijd van 1:04.713.

bgp_2

Demo & Slotsensaties
Na deze spannende en sportieve race gaf een aantal coureurs, waaronder gastspreker Rob Kamphues een demonstratie op een Rotax Max kart. De verrassing voor de teams was nu aangebroken. Onder begeleiding van Hugo Motorsports werden alle deelnemers in de gelegenheid gesteld om zelf de kick van de snelheid van een Rotax Max te ervaren! Menig recreant trapte het gaspedaal diep in en stapte met een brede glimlach uit.

bgp_3

Win Win was het resultaat!
Onder het genot van een heerlijk diner volgde de prijsuitreiking. Naast een set welverdiende bekers werden ook een groot aantal prijzen verloot onder alle deelnemers waaronder een aantal gesigneerde exemplaren van Rob's boek Inhaalrace (aanrader!), Acer smart phones en de nieuwe Acer Iconia Tab!

De podiumplaatsen gingen naar:
1. Acer Ingram
2. Business Internet Support
3. De Digitale Drukker

Na een uitgebreide evaluatie was iedereen het met elkaar eens: “Dit is fun!” De Business Grand Prix haalt adrenaline omhoog en heeft voor menigeen gezorgd voor nieuwe zakelijke contacten.

Meer foto's & informatie

bgp_4Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet