Advertorials

Advertorial: Eerste bijeenkomst After Business Club direct een hitDSC02404.JPG

Geanimeerde gesprekken
Tijdens het programma blijkt de opzet van Ron Swart en Marcel van Leen al snel te werken, want overal vinden geanimeerde gesprekken plaats tussen de deelnemers. “Dat deed je goed zeg, reed je het hele parkoers in z’n één of heb je overgeschakeld?”, wil een deelnemer aan de slalom weten als hij instapt in de Suzuki Swift om een snelle tijd neer te zetten.

DSC02399.JPG

Winnaar
Na het actieve programma volgt de prijsuitreiking, waarbij de top drie een mooie trofee in ontvangst mag nemen. Hans Hoogeveen van het strandpaviljoen Haven van Zandvoort mag de mooiste trofee meenemen.
Waar de gasten een prijsuitreiking meestal huiswaarts keren is het dit keer juist het startsein voor een nieuw begin. Het geroezemoes overheerst al snel in de gezellige ABC VIP-box.

DSC02403
Tevreden overzien Iefke Kuperus, die de PR verzorgt van de After Business Club, Marcel van Leen en Ron Swart hun geslaagde bijeenkomst. “Zo hebben we het bedoeld.”

Meer info
Wilt u meer info over ABC? Eerste rang zitten in de VIP box? Of zelf over Circuit Park Zandvoort razen in een fraaie sportwagen? Bekijk de website www.afterbusinessclub.nl/ of stuur een email naar Iefke Kuperus via info@afterbusinessclub.nl

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet