Clio Cup

Clio Cup: Aris Varvaroussis: Doel voor 2011 al bereikt! Nu alleen nog op een droge baan


480_strijd_8744

Constant en vooruit
Varvaroussis liet tijdens Pasen zien mee te kunnen komen met het veld en finishte beide races van het openingsweekend op een zeventiende en tweeëntwintigste plaats in het algemeen klassement. In Assen leverde hij een vergelijkbare prestatie door eerst naar een drieëntwintigste en vervolgens naar de zeventiende plek te rijden. Voorin meevechten is voor Varvaroussis nog een stap te ver, maar constant finishen en goede klasseringen voor de Olympia Cup hebben voor de Griek op dit moment prioriteit.

480_groep_7964


Doel voor 2011
De beginnende coureur heeft het prima naar zijn zin op het Zandvoortse asfalt. “Mijn doel voor het eerste seizoen in de Dutch Renault Clio Cup was om een wedstrijd in het Olympia klassement te winnen en het is fantastisch dat me dat al zo vroeg in het seizoen gelukt is. Natuurlijk pakte de natte baan heel goed uit voor mij, dus ik ga dit jaar heel hard mijn best doen om dat succes op een droog circuit nog eens over te doen.”

480_regen_achter_5375

Over zijn plannen voor de toekomst is Varvaroussis duidelijk: “Eerst wil ik alles laten zien in de Nederlandse Clio Cup en hier goede resultaten behalen. Als dat lukt, kan ik volgend jaar misschien doorgroeien naar een andere klasse, maar niet voor ik er alles aan gedaan heb om dit eerste seizoen tot een succes te maken.“

480_portret_Klaas-7080
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet