Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
DTM

DTM: Groeten uit Zandvoort 1


Zvt_20

Bij de DTM kun je als bezoeker ondermeer een rit als passagier in een 'racetaxi' winnen. En tegenwoordig vul je voor zoiets natuurlijk geen formuliertje meer in, dat doe je heel modern met een iPad. Overigens is de kleding van de DTM-promotiedames niet alleen op Zandvoort oranje, in deze kleur lopen ze het hele seizoen.

Zvt_14

A propos oranje: Nederlands succes was er in de Porsche Carrera Cup, waar Jeroen Bleekemolen een keurige race reed en op een dominante wijze won. De laatsten die hem op de grid nog succes wensten, waren broer Sebastiaan (links) en vader Michael, die de dag ervoor samen nog in actie kwamen tijdens de VLN-race op de Nürburgring-Nordschleife, maar op zondag het optreden van Jeroen voor eigen publiek natuurlijk niet wilden missen!

Zvt_13

Kees Koning, media-coördinator van Circuit Park Zandvoort, mocht op de startopstelling van de Porsche Carrera Cup voor RTV Noord-Holland vertellen over het DTM-evenement.

Zvt_19

Op de startgrid mogen natuurlijk ook de 'gridgirls' niet ontbreken, gehuld (nou ja, deels) in het geel van 'Deutsche Post'. De man voorop is Stefan Monschein, die bij de DTM verantwoordelijk is voor de gridgirls. Er zijn slechtere functies, dachten we zo.

Zvt_10

We hadden het al even over de clichés over Nederlanders als kampeerders, maar DTM-coureurs kunnen er ook wat van! In een afgeschermd hoekje van het rennerskwartier had Mike Rockenfeller zijn nieuwe camper gestald, zijn tijdelijke onderkomen voor het raceweekeinde. Ernaast staat de camper van de familie Ekström. Ralf Schumacher heeft in de regel ook een camper, maar die stond ergens anders.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet