DTM

DTM: Groeten uit Hockenheim

2011_dtm_groepsfoto
Class of 2011, nu wel helemaal compleet

In Hockenheim ging dit weekeinde het nieuwe seizoen in de DTM van start. Met Renger van der Zande, waarmee we voor het eerst sinds 2008 weer een landgenoot in de klasse hebben. Zoals altijd bij de eerste race van het seizoen was er volop nieuws, waaronder de officiële groepsfoto. Nu wel compleet, nadat David Coulthard vanwege zijn Formule 1-verplichtingen tijdens de presentatie in Wiesbaden nog verstek moest laten gaan. Natuurlijk was AUTOSPORT.NL er in Hockenheim bij en maakte de volgende impressie.

Tekst: René de Boer
Foto's: Willem J. Staat, Rebocar Automotive Productions, Audi

2011_spengler_fans

Niet veranderd is de officiële Bruno Spengler-fanclub, als altijd met veel enthousiasme en Canadese vlaggen aanwezig. Ze hadden na afloop van de race wat te vieren!

2011_renger_en_pr_tante_dani_clos

Renger van der Zande met een Spaanse journaliste, die ondermeer de PR verzorgt voor diverse Spaanse rijders die onze landgenoot een paar jaar geleden nog het leven zuur maakten in de Formule 3 Euro Serie...

2011_filmer_vrijdagmiddag

Op vrijdagmiddag kwam er in korte tijd heel wat water naar beneden, wat voor bijzondere opnamen zorgde. Maar als cameraman word je dan wel nat!

2011_audi_fotograaf_filmer

Met de nieuwste digitale fotocamera's kun je ook filmen in HD-kwaliteit, zoals deze man die in opdracht van Audi werkt. Maar waarom je daar nou zo'n mal hoedje voor moet opzetten, weten wij ook niet...

2011_bertha_benz_1

Nee, dan zag deze dame, verkleed als Bertha Benz, er heel wat sjieker uit! Ze reed het hele weekeinde door de paddock met een replica van de Benz Patent Motorwagen uit 1886.

110430_Hockenheim_smart

Bezoekers konden ook rijden op een speciaal afgezet parcours met elektrische smarts, uitgevoerd in de kleuren van de Mercedes-Benz-DTM-auto's, waaronder natuurlijk de stern-uitmonstering van Renger van der Zande.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet