Clio Cup

Clio Cup: Sandra van der Sloot met Day V Tec in Clio Cup

480_dvt_svds

In wat werkelijk een last minute deal mag worden genoemd staat Sandra van der Sloot dit seizoen toch aan de start van de Dutch Renault Clio Cup. “Maandag was het pas rond. Ik ben mijn persoonlijke sponsors, Davy Lemmens en Day V Tec’s teamsponsors ontzettend dankbaar en ben erg blij om er toch weer bij te kunnen zijn”, aldus de runner up uit de titelstrijd van vorig jaar.

Tekst: Remco Scheelings, foto's: Tim Böhme

“Ik ben de hele winter bezig geweest en had de moed eigenlijk al opgegeven. Via Michel Schaap kwam ik in contact met Davy Lemmens die zijn activiteiten wilde uitbreiden met een team in de Renault Clio Cup. Door alle partijen is ontzettend hard gewerkt om de deal rond te krijgen. Ik ben mijn persoonlijke sponsors Tech Repair en Fit Phones, Day V Tec, Datahouse en Formido ontzettend dankbaar dat we de krachten hebben kunnen bundelen en ik er daardoor dit jaar toch bij kan zijn”, aldus een opgeluchte Sandra van der Sloot.

“Michel Schaap begeleidt binnen Day V Tec onder andere de jonge rijders in de Formido Swift Cup. Via hem wisten we dat Sandra haar seizoen nog niet rond had. We wilden ons team al uitbreiden met één of twee Clio’s om zo onze jonge rijders doorgroeimogelijkheden te bieden. Datahouse was meteen enthousiast en Formido waar we al jaren uitstekende contacten mee hebben wilde ook meteen meedoen.

480_dvt_team

De eigen sponsors van Sandra, Tech Repair en Fit Phones maakten het plaatje compleet. Toen was het probleem om nog aan een Clio te komen. Afgelopen maandag hadden we de auto binnen en moesten zonder enige voorbereiding de baan op. Het zal dus wel één of twee raceweekenden duren voordat we ons in de kop van het veld kunnen melden”, aldus Davy Lemmens.

In de eerste race over veertig minuten moest Sandra van der Sloot van de twaalfde plaats starten en reed net achter de toptien mee toen ze als gevolg van een lekke band moest opgeven.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet