Groeten uit ...

Div: Groeten uit Baku

 boutsenVIP-groetenuitbaku

De grote baas van Aztexnika, de hoofdsponsor van het evenement en verantwoordelijk voor de constructie van de betonnen muren rond het circuit, mocht met Boutsen mee over het circuit. Manouchehr Ahadpur Khangah vond het geweldig en stapte met een grote grijns enkele minuten later weer uit.

martindubbel-groetenuitbaku

Voor Maxime Martin was het een druk weekeinde. Naast de Marc VDS Racing Team BMW Z4 GT3 reed de Belgische coureur ook in de ex-Rosberg Fittipaldi F1 auto die tegenwoordig eigendom is van zijn vader.

 kempinski-groetenuitbaku

Na afloop van de Baku World Challenge werd in het Kempinski Hotel Badambar een groot feest voor teams, media en organisatie gehouden. Het hotel was gedurende het evenement ook de thuisbasis van media en een aantal teams. Journalisten werden vanuit dit hotel met shuttles naar het circuit gebracht.

LouBega-groetenuitbaku

De muziek werd verzorgd door Lou Bega. Toen Bega voor de vijfde keer in een paar uur Mambo Nr. 5 aanzette moest ook Manouchehr  Ahadpur Khangah er aan geloven. Vol enthousiasme zong hij echter met Bega mee - hoewel de versnaperingen gedurende de avond wellicht wel een handje hielpen.

JBNCSD-groetenuitbaku

Stef Dusseldorp en Nick Catsburg vermaakten zich kostelijk in het Kempinski. De Britse fotograaf John Brooks had het ook naar zijn zin. Wat het drietal hier besprak is niet helemaal duidelijk, wel is duidelijk dat het over ondergetekende ging...

 verkeer-groetenuitbaku

Op maandagochtend richting het vliegveld hetzelfde beeld als de voorgaande dagen. Chaotische taferelen op de straten van Baku, waarbij automobilisten zelf lijken te besluiten hoeveel banen een weg heeft. Soms passeren de auto's elkaar op enkele milimeters afstand of wordt er flink geclaxoneerd. In tegenstelling tot de FIA GT Series-coureurs weten de Azeri echter wel ongelukken te voorkomen.    
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet