Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
GT

GT: Scoop! Race Art zet als eerste nieuwe SRT Viper GT3 R in!

Het Nederlandse RaceArt team dat eigendom is van Roger Grouwels zal in 2014 als eerste Europese Customer Team een gloednieuwe SRT Viper GT3-R in gaan zetten.

Tekst Willem J. Staat
Foto's PR

Race Art Viper 1


RaceArt zet als eerste nieuwe SRT Viper GT3 R in!
Het Nederlandse RacArt Team dat eigendom is van Roger Grouwels zal in 2014 als eerste Europese Customer Team van SRT Motorsports een SRT Viper GT3 R in gaan zetten. Teameigenaar Roger Grouwels heeft maar liefst drie 24 Uurswedstrijden op het programma staan. 24U Spa, 24U Zolder en 24U Barcelona zullen van het programma deel uitmaken.De 12U van Zandvoort staan eveneens op het de kalender! Verder staan o.a. de Supercarchallenge op het programma. Tevens zal RaceArt aan geselecteerde Blancpain wedstrijden deelnemen!

Grouwels begon zijn carrière met een Clio. Vervolgens kwam de overstap naar BMW, Porsche, Viper en de Corvette. Grouwels was in 2006 één van de eerste rijders die met een Viper GT3 Series 1 aan diverse Endurance-wedstrijden deelnam. Vervolgens stapte Roger met het team van Rudolph Racing naar de Viper GT2 Prototype over. Voor het seizoen 2014 onderhandelt het RaceArt Team van Roger Grouwels met diverse geïnteresseerde partijen.

Race Art Viper 2
Reacties
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet