Belcar

Div: Marc Goossens verhuist volgend jaar naar de VS

Na de derde Belcar-race van het seizoen, waarin hij voor de derde keer op de derde plek eindigde met de Eurotech Racing Marcos LM600, verkondigde Marc Goossens zijn plannen voor 2007. Hij gaat naar de VS, maar de samenwerking met Eurotech Racing blijft.

Tekst: Roy van der Laan

Marc Goossens is dit jaar al enkele races actief in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Hij rijdt in Grand Am en in Nascar. “Volgend jaar bestuur ik in Grand Am een Riley – Pontiac van Riley Technologies, waar ik dit jaar ook al voor uitkom”, aldus de regerend Belcar-kampioen. “Ik rijd volgend jaar een volledig seizoen Grand Am.”
Hij vertelde dat er ‘100% zeker’ nog een programma bij komt. “Het is ook al zeker dat ik in Nascar ga rijden, ik weet alleen nog niet precies hoe en wat.”
Goossens verhuist na het huidige autosportseizoen naar de VS. Daarmee komt straks, na het huidige autosportseizoen, geen einde aan de samenwerking met Eurotech Racing, zo benadrukte hij. “De samenwerking met Wim Noorman wordt voortgezet, ook dat is nu al zeker. Ik kan alleen nog niets zeggen over de invulling.”
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet