Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Formula Regional

Formule Renault: Dennis Retera rijdt enkele races voor AR Motorsport

Vorige week werd bekendgemaakt dat Dennis Retera per direct zijn campagne in het Britse Formule 3 kampioenschap heeft beëindigd. Het doel is om volgend jaar een beter stoeltje te bemachtigen in deze klasse. Hiertoe zal hij vroegtijdig gaan testen bij verschillende Formule 3 teams.

Tekst: Sander Dorsman

Dennis hoeft tot die tijd echter niet stil te zitten. Hij zal in ieder geval tijdens drie Formule Renault 2.0 evenementen uitkomen voor AR Motorsport. Hiermee wordt hij de nieuwe teamgenoot van Mervyn Kool en de Portugese coureur Duarte Felix Da Costa.

Retera verschijnt op 15 en 16 juli aan de start van het NEC Formule Renault 2.0 kampioenschap op het TT Circuit Assen. Daarnaast zal Retera deelnemen aan de Formule Renault 2.0 Eurocup wedstrijden op de Nürburgring (6 en 7 augustus) en op Donington Park (9 en 10 september).

Naast deze Formule Renault 2.0 races zal Retera tevens met een Lamborghini Gallardo uitkomen in het volledige FIA GT3 kampioenschap voor Reiter Engineering. Aankomend weekend worden ronde 3 en 4 van dit kampioenschap verreden op Motopark Oschersleben.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet